Thursday, August 25, 2011

Best Mirror

This is the sequel to the numbers game on Facebook. But this time, it's not about me writing to them but them writing about me. Well said people, friends are your best mirror. So if one of yours give an honest comment, why not take it? There's no harm of listening to one. So here's what they say about moi!



#9876
Aku tak tau nama penuh budak ni.. dia ni pandai. fokus dengan assignment. suka ajak classmate dia utk bersaing dgn dia dlm menyiapkan kerja. cemerlang dalam IB. dia pernah describe diri dia sbgai seorang yg mmpunyai sifat kiasu. dia nnti pi Ireland. tinggal kat block B. sgt aktif bertwitter. senang je nk teka ni :)

‎#5858
Budak pandai, budak rajin, apa lagi. Muka buku, muka LRC. HAHAHA. He's a nice guy I can say :) kenal dia through one of my friend because they always like belangkas, that's why i kenal this guy. A very hardworking person and I respect him for that. Cayalaaah! HAHAHA. He called me Mak Datin which I don't know why. I personally think he always get what he want because he believe and he works his best to get it. He's going to Ireland soon and I know he will do well there. Good luck kawan :)

‎#1936
dy nih mang aku na sepak2 je!!hahaha da la suke kenekn aku men pingpong tp skali lwn ngan aku mang kene belasah r..ahhaha nseb la mamat nih bek slalu la kalu na borak ptg2..suke ejek dy pasal incident bju zara..mang xley bla dy nih suke jog gak r tp xturun2 gak perot tu..ahhaah
#8375
Kau suke menggelabah! Kelam kabut! Tapi kau rajin. Rajin gile weyh yang amat. Kesian kau kan kene perli rambut dengan gigi kau. HAHAHA. Kau ni bile orang perli kau ke, kutuk kau ke, sikit pun kau tak kisah kenapa haa? Lagi satu, ko kalau nak ape yang ko nak, ko mesti usaha gile2 kan. Sampai kdg2 kite pun annoying dgn ko. haha. sorry :p papepun, goodluck kat dublin! ;)

‎#4993
Tinggi die ni cam model. Mmg sgt rajin dan selalu bantu member kalo ade masalah. Thanks notes yg ko bg. Pernah tido kt blek aku skali je and since ari tu aku dpt merasai aura die yg sgt mendalam. Saorang musician mate yg best. Dia ni kalo wat sesuatu mesti bersungguh-sungguh and tak pernah putus asa. Memang hebat dlm bms and personal statement die mmg ayat stylo lah. Selalu gak kaco die kt blek. Gud luck in ur life after ni sebab aku tau ko leh terus success.

‎#6036
hahahah, hmmm, peramah, bergaya, suka makan, suka puasa, sgt2 menghormati guru, kurang berbudi bahasa, agak moden, agresif dalam kelas, suke dengar lagu, bilik bolehla kemas la jugak, suka satu watak dalam gossip girl(ape tah nama watak tu), suke tgk american idol!!!!, berkawan rapat dengan seorang wanita, hahahah, seseorang yg sesuai utk bersaing dengan zatil, aku tgk xde la rajin sangat budak ni, aku doakan ko dapat isteri yg solehah!!!, enjoy ur life

‎#7351
rajin. tinggi. kacak. bergaya. sape lagi kalo bukan ...don! hehe. dia ni selalu menyibukkk! serious. org tgh gosip kt depan, dye ada je mengintai kat belakang. lol. aku suka duk depan ko. sbb senang tnya soalan chem kt ko. ko kn mantop! nk exam rajin nk mati. ak rasa kt ireland nnt mst almari buku ko lg besa dri katil heee. benci ckp pasal rhsia ko. xpnh nk kasi tau. hii papepun best kwn ngn ko :)

‎#6104
tetibe anta chat kt ak. soh bt bende ni. sorg yg pramah tp 1st impression, mamat yg kerek abes. bjet.tp rupenye, x,worse.LOL. juz kiddin. die seorg yg cool, tp gelabah bile xdpt or in doubt of something yg die curios.(im juz sayin)rajin blaja, slalu jmp kt lrc.tkot ngan ak sbb,igt ak ni cannibal/something like that. mamat ni PANDAI. dpt 41 kot.1st time berknalan ak x igt.sbb, perkenalan xdiduga.mksdnye,tetibe je bleh kenal.akhr skali,die sorg yg bkal jd housemate ak kt oversea.I.Allah.amin

‎#9021
Ok so mule2 kite xde la rapat and all kan tapi yela kadang tu it takes time jugak untuk rapat ke ape kan. Then bile the ice is broken, amboi kemain lah kite ni haa. bergosip bagai x hengat dunia nih!!!! riuh sangat nye haa dengan kau nih! Wish boleh kenal and rapat dgn kau awal2 lagi kan so that banyak moments kite bergeds2 bersama2..tapi xpelah, ape yg ade that'll do already..haha..jgn lupe taw plan kite!!! ITU YANG PENTING!!!! LOL! ^_^

‎#1336
Okay this is a bit embarrassing, but what caught my eyes when i first saw him was his broad chest, rasa macam menariknya badan dia. I WAS A BIT WEIRD BACK THEN. (skrg pun pelik jugak) and also his fingers, he has nice fingers. Nevertheless, it wasn't his outer apperance that caught my heart( for friendship of course), but him, being himself. he is very honest in giving opinion, outspoken, caring, good listener and he is like my big brother. =D

‎#5831
mula2 igtkn ak la yg paling rajin.tp ad lak mamat ni mmg kerajinan die biase cm dlm drama je jumpe.kagum ble die cter psal arwah ayah die =).kalo die nk somthing, mmg btul die cbe dptkn.kdg2 tk pham btul ngn cara die idup kt kmb, tp ap yg die buat tu mm nmpk la hasilnye. die ni mmg mnusia jnis jrg.haa pling best ble ak tye die soalan pe2, die akn cube explain dgn bsgguh2...tq bro

Seriously people? Am I that nerdy? These are their opinions on me. I need to switch off that kiasu mode,  pronto.