Friday, August 19, 2011

Random Numbers,Random People

Here's the thing,these people,they gave a number between #0000 to #9999.So, it's only me and them that will know this number.So I am to give my personal thoughts on what I think about them. Below are the descriptions. I post it on my blog because I don't want to spam the Facebook newsfeed.


**PLEASE GIVE ME A DIFFERENT NUMBERS OTHER THAN WHAT I'VE POSTED**







#17
Die ni nak cakap boleh kate tegas.Kadang rase nak sepak kepala die laju laju.Tapi sebenarnye die okay je.Siap share personal stories lagi mase kat  KMB dengan die pasal family. So memang la kalau tak kenal maka tak cinta.Pandai berkata-kata die ni.Ade je keje die nak fire orang.Kiasu, masyaallah taktau nak cakap ape weh. Selalu cakap die ni No.1 tapi the fact is, itu tipu belaka hahaha.Saye tahu siape 10/10 die :)

#133
KACAK BERGAYA.die ni rapat jugak dengan saye.kadang kadang rase macam adik.padahal sebaya.first time tengok,alahai budak ni,bile nak tinggi dik.baik.die ni kalau ade problem kadang kadang die cari saye.tak fussy.mudah je nak berkawan dengan die.so far,tak pernah nampak bad side die sebab mungkin tak pernah work on a project dengan die though ade la yang cakap die ni susah to work with.overall die memang jambu :)

#7777
CIK KIAH.lawak betul.suke borak dengan die sebab care die cakap.selalu bump off dekat kmb,sempat lagi tu nak fire fire satu same lain.drama gak sikit.tapi seronok,sebab boleh buat tergelak.die ni asyik tweet nak bersuami je,tapi die single.ke tak dah?baik.belum pernah lagi borak ape2 personal dengan die.but die ni good company.lighten up ze days :)

#0155
Tau dark secret dia.selalu gak borak.muke mintak pelempang macam saye jugak.tapi bile dah kenal,die ni baik je.tak sombong.main bola saye rase.kecik je badan.bile nak membesar bro?perlu kan mase nak kenal lagi die ni :)